Yüzde 1243 yükselen hisse bugün de TAVAN!

Borsa İstanbul'da yükselişini sürdüren hisse bugün de tavan oldu. Mayıs ayında 10 TL'yi gören hisse…

Yüzde 1243 yükselen hisse bugün de TAVAN!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da yükselişini sürdüren hisse bugün de tavan oldu. Mayıs ayında 10 TL’yi gören hisse, %1243 yükselişle 134 TL’yi geçti. Bugün de tavan oldu.

Piyasa Öncesi İşlem Platformu (PÖİP)‘unda yer alan hisselerdeki yükseliş sürüyor. Son zamanlarda sert yükselişi ile adından söz ettiren şirketlerden biri de Sönmez Pamuklu (SNPAM) hisseleri oldu. Yatırımcılarına ciddi paralar kazandıran SNPAM hissesi hakkında detaylar haberimizde!

Türkiye’nin genel siyasi seçimlere gitti Mayıs 2023’te Borsa İstanbul da adeta dip seviyelerdeydi. İşte o dönem, 10 TL’ye kadar gerileyen SNPAM hisseleri, o fiyatları oldukça aşağılarda bıraktı. Öyle ki Mayıs’tan bu yana sert yükseliş kaydeden SNPAM, %1243’lük prime sahne oldu.

Haber

BUGÜN DE TAVAN!

Ekim ayının son günlerinden itibaren neredeyse her gün yükselen SNPAM hisseleri, 9 Kasım Perşembe günü de tavan fiyata yükseldi. Şirketin hisseleri, 134 TL’nin üzerinde işlem görmeye devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme