Yüzde 286 yükselen halka arz hisse sert düştü!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Alves Kablo (ALVES), halka arz sonrası yüzde 286 yükselmişti. Hisse 27 Mart tarihinde sert düşüş gösterdi.

Yüzde 286 yükselen halka arz hisse sert düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Alves Kablo, borsada işleme başlamasının ardından sert yükselişi ile dikkat çekmişti. Şirketin halka arz edilen payları, önceki güne kadar %286’lık yükseliş göstermişti. Hisse, 27 Mart tarihinde ise sert düştü.

HALKA ARZ SONRASI %286 DEĞER KAZANDI!

Alves Kablo’nun halka arz edilen payları, 29 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 19,45 TL olan hisse, borsada işleme başlamasının ardından şimdiye kadarki en yüksek fiyatını 26 Mart tarihinde gördü. ALVES payları, 75,20 TL’yi gördükten sonra günü düşüşle kapatmıştı.

Yüzde 286 yükselen halka arz hisse sert düştü!

TABAN FİYATA YAKIN KAPANIŞ!

26 Mart tarihli seansı düşüşle kapatan ALVES payları, 27 Mart’ta da sert düşüş gösterdi. ALVES, 26 Mart seansını 69 TL’den kapatmıştı. 27 Mart’ta %9,57 düşüş gösteren ALVES, taban fiyata yakın olan 62,40 TL’den kapanış gerçekleştirdi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme