Yüzde 300 sermaye tavanı artırımı kararı açıklandı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. (YYAPI), kayıtlı sermaye tavanını yüzde 300 oranında artırma kararı aldı. Şirket, söz konusu karar hakkında açıklamada bulundu.

Yüzde 300 sermaye tavanı artırımı kararı açıklandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Yeşil Yapı Endüstrisi (YYAPI), kayıtlı sermaye tavanını artırma kararı aldı. Şirket, söz konusu kararın detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), üzerinden yatırımcılara duyurdu.

Şirketten yapılan KAP açıklamasında, “Şirketimizin Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi tarafından yapılan öneri neticesinde;

Şirket esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7. maddesinin ekte gösterildiği şekilde değiştirilmesine ve bu değişikliklerle ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı'na gerekli başvuruların yapılmasına ve diğer yasal işlemlerin ikmal edilmesine,

Katılanların oy birliği ile karar verildi.” ifadelerine yer verildi.

Yüzde 300 sermaye tavanı artırımı kararı açıklandı!

KAYITLI SERMAYE TAVANINI %300 ARTIRMA KARARI!

Yeşil Yapı Endüstrisi, 2.250.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanını, %300 oranında artırarak 9.000.000.000 TL’ye çıkarma kararı aldı. Şirket, SPK’ya başvurusunu ilettikten sonra Kurul’dan onay bekleyecek.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme