Yüzde 58 düşen hisseyi BofA topladı, hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Ofis Yem Gıda (OFSYM), zirve fiyatından yüzde 58 düşmüştü. Bank of America'dan yüklü alım geldi ve OFSYM payları tavan fiyata yükseldi.

Yüzde 58 düşen hisseyi BofA topladı, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Ofis Yem Gıda (OFSYM), halka arzın ardından sert yükselmişti. OFSYM payları, 26 Nisan seansını ise halka arz fiyatının %58 altında kapattı. Hissede 29 Nisan seansında gelen yüklü alış işlemleri, OFSYM paylarını tavan fiyata çıkardı. Bank of America (BofA) üzerinden yüklü miktarda OFSYM alındığı dikkat çekti.

ZİRVE FİYATINDAN %58 DÜŞMÜŞTÜ!

Ofis Yem'in halka arz edilen payları, 16 Ağustos 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 27,20 TL olan OFSYM, 6 Eylül 2023 tarihli seansa kadar tavan serisi göstererek 113 TL'ye yükselmişti. Tarihi zirvesinden düşüşe geçen hisse, 26 Nisan 2024 seansını ise 47,24 TL'den kapattı. Hisse, bu fiyat ile zirvesinden yaklaşık %58 aşağıda işlem görüyordu.

BofA TOPLADI, HİSSE TAVAN OLDU!

29 Nisan 2024 tarihli seansta, Bank of America üzerinden yüklü miktarda OFSYM hissesi alındı. BofA, 224.662 lot ile alıcılar tarafında lider oldu. BofA'yı 152 binin üzerinde lot alımı ile A1 Capital, 85 binin üzerinde lot ile de OYAK Yatırım takip etti.

Kaynak: Halka Arz Haberler


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.
 

Bakmadan Geçme