Yüzde 78 düşen hisse, peş peşe tavan oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse, 3 ayda yüzde 78 düşmüştü. Sert düşen Peker GYO (PEKGY) hisseleri, peş peşe tavan oldu. Hissede yaşanan detaylar, Halka Arz Hisseler bülteninde!

Yüzde 78 düşen hisse, peş peşe tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Peker GYO (PEKGY), 3 ay gibi kısa bir zamanda sert düşmüştü. Şubat ayının ilk günlerinde 38 TL'ye dayanan PEKGY payları, Mayıs ayına kadar 8 TL'ye kadar indi. Hisse, son 2 seansta ise peş peşe tavan oldu.

3 AYDA %78 DÜŞMÜŞTÜ!

Peker GYO'nun Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 6 Şubat 2024 tarihli seansta 37,78 TL'den kapanış yapmıştı. Hisse aradan geçen zamanda kademeli olarak düştü. Ardından sert düşüş kaydeden PEKGY payları, 9 Mayıs 2024 tarihli seansı ise 8,04 TL'den kapatmıştı.

Yüzde 78 düşen hisse, peş peşe tavan oldu!

Fotoğraf: Tradingview

HİSSE PEŞ PEŞE TAVAN OLDU!

PEKGY payları, 9 Mayıs'ın ardından 10 ve 13 Mayıs tarihlerinde peş peşe tavan oldu. Sert düşüşü fırsat bilen yatırımcılar, PEKGY paylarında son iki seansta yüklü alım yaptı. Hisse, 13 Mayıs tarihinde 9,72 TL'ye yükseldi. PEKGY paylarında gün içerisinde tavan fiyat devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme