Yüzde 84 düşmüştü! O hisse 3 gündür tavan!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden İmaş Makina'nın hisseleri, tarihi zirve fiyatından yüzde 84 düşmüştü. Hisse son 3 gündür ise tavan fiyatta. İşte IMASM hisselerinde yaşananlar!

Yüzde 84 düşmüştü! O hisse 3 gündür tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden İmaş Makina'nın hisseleri, son günlerdeki tavan fiyata yükselişe ile dikkat çekmeye başladı. Hisse, tarihi zirve fiyatını gördükten sonra yaklaşık %84 düşüş göstermişti. Uzun zamandır dip fiyatlarda işlem gören IMASM payları, son 3 gündür tavan fiyatta işlem görüyor.

TARİHİ ZİRVEDEN %84 DÜŞÜŞ!

İmaş Makina'nın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 17 Nisan 2023 tarihinde, şimdiye kadarki en yüksek fiyatını görmüştü. O tarihte 75 TL'nin üzerine çıkan hisse, daha sonra ise sert düşüş göstermişti. Hisse, 26 Aralık 2023 tarihinde ise 11,79 TL'ye kadar geriledi. IMASM payları, tarihi zirvesinden yaklaşık %84 değer kaybetmişti.

Yüzde 84 düşmüştü! O hisse 3 gündür tavan!

SON 3 GÜNDÜR TAVAN FİYATTA!

İmaş Makina'nın hisseleri son zamanlarda sert yükselişe imza attı. Hisse, 4, 5 ve 6 Mart tarihli seanslarda tavan fiyata yükseldi. 1 Mart seansını 16,86 TL'den kapatan IMASM, bugün ise yeniden tavan olarak 22,38 TL'yi gördü. Hissede saat 10.55 itibariyle tavan fiyat devam ediyor.

Yüzde 84 düşmüştü! O hisse 3 gündür tavan!

IMASM hisse fiyatı haber yayın saati ile geçerlidir. Gün içerisinde fiyat değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Mehmet Metin GÜLCAN 14 Mart 2024 16:30

Bölünmeden önce 520 li fiyatları da gördük.

Bakmadan Geçme