Zirveden yüzde 57 düşen hisse bugün tavan oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden RTA Labaratuvarları (RTALB), zirve fiyatından yüzde 57 gerideydi. Hisse, 17 Nisan tarihinde tavan fiyata yükseldi.

Zirveden yüzde 57 düşen hisse bugün tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden RTA Labaratuvarları (RTALB) özellikle pandemi döneminde sert yükselişi ile adından söz ettirmişti. Daha sonra ise düşüşe geçen hisse, 17 Nisan 2024 tarihli seansta sert yükseliş göstererek tavan fiyatı gördü.

ZİRVEDEN %57 GERİDEYDİ!

RTA Labaratuvarları'nın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, pandemi döneminde en popüler hisselerden biri olarak dikkat çekiyordu. 26 Ağustos 2020 tarihinde şimdiye kadarki zirve fiyatını gören RTALB paylaarı, o tarihte (bedelsiz sonrası bölünmüş fiyat ile) 27,80 TL'yi görmüştü. Hisse, daha sonra ise kademeli olarak düşüşe geçti. RTALB payları, uzun süredir zirve fiyatının altında işlem görüyor.

Zirveden yüzde 57 düşen hisse bugün tavan oldu!

17 NİSAN TARİHİNDE TAVAN FİYATA YÜKSELDİ!

RTA Labaratuvarları'nın payları, 16 Nisan tarihli seansı 11,88 TL'den kapatmıştı. Sonraki seansta alıcıların güçlü gelmesiyle hisse tavan fiyata yükseldi. 17 Nisan 2024 seans açılışının hemen ardından tavana çıkan RTALB, 13,06 TL'yi gördü. Hissede tavan fiyat, haber yayın saati itibariyle devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme