Zorlu Enerji (ZOREN), Amerika'da yeni şirket kurdu!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Zorlu Enerji, Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir şirket…

Zorlu Enerji (ZOREN), Amerika'da yeni şirket kurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un güçlü şirketlerinden Zorlu Enerji, Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir şirket kurduğunu açıkladı.

Enerji sektörünün ve Borsa İstanbul’un önde gelen şirketlerinden Zorlu Enerji (ZOREN), Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir şirket kurulduğunu duyurdu. Söz konusu şirket hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, kurulan şirketin %100 bağlı ortaklık olduğunu belirtti. Zorlu Enerji’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak Amerika Birleşik Devletleri Delaware eyaletinde 20.000 ABD doları sermaye ile Zorlu Renewable USA Inc. unvanlı şirketin kuruluş işlemleri 30.11.2023 tarihinde tamamlanmıştır.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme