1 ayda yüzde 232 yükseldi, şirketten açıklama geldi!

Borsa İstanbul'un son 1 ayda en çok yükselen hisselerinden BAYRK, yüzde 232'nin üzerinde primlenmişti. Bu sert yükselişin ardından şirketten açıklama geldi.

1 ayda yüzde 232 yükseldi, şirketten açıklama geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et


14 Aralık 2023 tarihinde 7,51 TL fiyattan işlem gören Bayrak Taban Sanayi hisseleri, kısa zaman içerisinde gösterdiği yükseliş performansı ile yatırımcıların dikkatini üzerine çekmişti. BAYRK, yaklaşık 1 aylık süre içerisinde %232'nin üzerine yükseliş kaydetmişti. Hisse, aynı zamanda son 1 ayın en çok yükseliş gösteren 10 hissenden biri olmuştu.

1 ayda yüzde 232 yükseldi, şirketten açıklama geldi!

Yatırımcılarının adeta cebini dolduran BAYRK, bugün de yükselişi halen devam ettiriyor. Hissenin sert yükselişi sonrası şirketten bir açıklama geldi. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerindenb açıklama bulunan Bayrak Taban Sanayi, olağan dışı fiyat hareketleri konusunda yatırımcıları bilgilendirdi.

Şirketten yapılan KAP açıklamasında ise, "Borsa İstanbul tarafından 12.01.2024 tarih ve E-18454353-100.06-22951 sayılı gönderilen yazıda, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda, Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir. Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin olarak, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında, Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur." ifadelerinde bulundu.

SON 1 AYDA %50'YE YAKIN YÜKSELDİ

Bayrak Taban Sanayi'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, son 1 ayda %50'ye yakın yükseliş gösterdi. Zirveede yer alan hisse MARKA olurken, PAPIL, KBORU, AYCES, EKOS, BEGYO, IDEAS, DOGUB ve VRGYO payları da son 1 ayın en çok yükselen hisseleri arasında yer aldı.

1 ayda yüzde 232 yükseldi, şirketten açıklama geldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme