Borsanın otomotiv devinden 'grev' açıklaması!

Türkiye'nin ve Borsa İstanbul'un önde gelen otomotiv şirketi Ford Otomotiv'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ford Otomotiv'den yapılan açıklamada, sendikanın grev kararı aldığı bildirildi.

Borsanın otomotiv devinden 'grev' açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un lider şirketlerinden biri olan Ford Otomotiv, Türk Metal Sendikası'nın grev kararı aldığını duyurdu. Şirket, sendikanın grev kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden paylaştı.

Ford Otomotiv'den yapılan açıklamada, "Şirketimizin üyesi olduğu Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında yürütülmekte olan Toplu İş Sözleşmesi müzakere sürecinde, Türk Metal Sendikası tarafından tüm işyerlerimiz için uygulama tarihi sonradan belirlenmek üzere Grev Kararı alındığı Şirketimize bildirilmiştir. Toplu İş Sözleşmesi imzalanması amacıyla görüşmeler halen devam etmekte olup, sürece ilişkin önemli gelişmeler, ilgili düzenlemeler çerçevesinde kamuya açıklanacaktır." ifadelerine yer verildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme