10 tavan giden halka arz hisse bugün taban oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hisselerinden Artemis Halı (ARTMS), borsada işleme başlamasının ardından 10 tavan görmüştü. Hisse, borsadaki 11. gününde ise taban fiyata geriledi.

10 tavan giden halka arz hisse bugün taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan yeni halka arz şirketlerden Artemis Halı payları, 10 günlük tavanın ardından sert düşüş yaşadı. 18 Mart tarihli seansta, borsadaki birçok hissenin düşüşüne ayak uyduran ARTMS, gün içerisinde taban fiyata kadar düştü. Halka arzın ardından yatırımcılarına kazandıran hisselerden biri olan ARTMS, en yüksek ise 66,95 TL'yi gördü.

HALKA ARZ SONRASI %164 KAZANDIRDI!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Artemis Halı, 4 Mart 2024 tarihinde borsada işleme başlamıştı. Halka arz fiyatı 25,35 TL olan ARTMS, 10 gün tavan fiyattan yükselerek yoluna devam etti. Borsadaki 11. gününde de bir miktar yükselen ARTMS, 66,95 TL'yş gördü. Hisse, bu fiyata geldiğinde halka arzın ardından %164 kazandırmış oldu. ARTMS payları daha sonra ise taban fiyata gerileyerek 59,05 TL'ye düştü.

10 tavan giden halka arz hisse bugün taban oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Yasin 18 Mart 2024 15:14

Satış emri verdiğimde emir beklemede kalıyor onaylanmiyor

Bakmadan Geçme