11-15 Mart 2024 Halka Arz Takvimi!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan yeni halka arz onayları gelmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise 11-15 Mart halka arz takvimini araştırıyor. Bu hafta halka arz var mı? sorusunun yanıtı haberimizde!

11-15 Mart 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2024 yılında yeni şirketlerin halka arzları devam ediyor. Son olarak Mogan Enerji Yatırım Holding, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. 2024 yılında şimdiye dek ise toplam 8 şirket halka arz onayı aldı. Yatırımcılar halka arzları sıkı takip etmeye de devam ediyor.

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 7 Mart 2024 tarihinde 1 şirketinde daha halka arzına onay geldi. SPK, Odine Solutions Teknoloji'nin halka arzını onayladı. Şirketin halka arzına dair tüm detaylar da belli oldu.

11-15 MART HALKA ARZ TAKVİMİ!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Odine Solutions Teknoloji, 13-14-15 Mart 2024 tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştirecek. Şirketin halka arz sonuçları ise talep toplamanın tamamlanmasının ardından açıklanacak.

ODINE SOLUTIONS TEKNOLOJİ HALKA ARZ DETAYLARI!    

Odine Solutions Teknoloji, halka arzda toplam 44.200.000 lotu satışa sunacak. Şirketin halka arz fiyatı 30 TL olacak ve borsa kodu ise ODINE şeklinde duyuruldu. Halka arz büyüklüğü 1,326 milyar TL olan şirket, lotların %60'ına denk gelen 26.520.000 adedini bireysel yatırımcılara tahsis etti. ODINE payları, halka arzın ardından Katılım Endeksi'nde yer alamayacak.

Halka arzlara dair tüm süreci, mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

 

Bakmadan Geçme