12-16 Şubat 2024 Halka Arz Takvimi!

Son zamanlarda Sermaye Piyasası Kurulu'nun yeni halka arz onayı vermesi üzerine, yatırımcılar halka arz takvimini araştırmaya başladı. 12-16 Şubat halka arz takvimi, bu hafta halka arz var mı? sorularının yanıtları haberimizde!

12-16 Şubat 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu 2024 yılında yeni halka arz onayları vermeye devam ediyor. Kurul, 31 Ocak 2024 tarihinde iki şirkete halka arz onayı vermişti. O tarihte halka arz onayı alan şirketler, Pasifik Teknoloji ve Bor Şeker olmuştu. Her iki şirketin de talep toplama işlemleri tamamlandı.

Pasifik Teknoloji ise halka arz sonuçlarını ve borsa işlem tarihini açıklayan şirket oldu. PATEK payları, 13 Şubat 2024 Salı günü işleme başlayacak. Bor Şeker'in ise 12 ya da 13 Şubat 2024 tarihinde halka arz sonuçları ile birlikte borsa işlem tarihini açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta halka arz takviminde bunlar yaşanırken, yatırımcılar gözünü yeni haftaya dikti. Birçok yatırımcı, 12-16 Şubat haftasında halka arz olup olmadığını merak ediyor.

Sermaye Piyasası Kurulu ise 8 Şubat 2024 tarihinde bir şirketin halka arzına onay verdi. Halka arz onayı alan şirket, Limak Doğu Anadolu Çimento oldu.

Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzında öne çıkan detaylar neler? İşte ayrıntılar!

12-16 ŞUBAT HALKA ARZ TAKVİMİ

SPK'dan onay alan Limak Doğu Anadolu Çimento, 14-15-16 Şubat tarihlerinde 3 işlem günü boyunca talep toplayacak. Şirket, 155.930.000 lotu pay başı 16,20 TL'den satışa sunacak.

Katılım endeksine uygun olan Limak Doğu Anadolu Çimento'nun borsa kodu ise LMKDC olacak. Şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.

Halka arzları, mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme