12 şirketin başvurusuna SPK'dan onay çıktı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2 Kasım tarihinde SPK Bülteni yayımladı. Yayımlanan bültende…

12 şirketin başvurusuna SPK'dan onay çıktı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2 Kasım tarihinde SPK Bülteni yayımladı. Yayımlanan bültende 1 şirkete tahsisli sermaye artırımı onayı verildi. Öte yandan borçlanma aracına başvuruda bulunan 12 şirket de SPK’dan onay aldı. İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan 2 Kasım tarihli haftalık bültende, Balatacılar Balatacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BALAT) tahsisli sermaye artırımı için onay aldı.

Öte yandan 12 şirket de borçlanma aracı için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletmişti. Bu şirketler SPK’dan onay alanlar arasında yer aldı.

Borçlanma aracı ihracı için onay alan şirketlerden borsada işlem gören YEO Teknoloji, Peker GYO, Zorlu Enerji, Escar Filo gibi şirketler de yer aldı.

İşte SPK’dan borçlanma aracı için onay alan şirketler

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme