1,25 milyar TL'lik rekor iş anlaşmasını açıkladı!

Borsa İstanbul'un önde gelen beton firmalarından Boğaziçi Beton (BOBET), rekor iş anlaşması açıkladı…

1,25 milyar TL'lik rekor iş anlaşmasını açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen beton firmalarından Boğaziçi Beton (BOBET), rekor iş anlaşması açıkladı. İşte detaylar!

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, yaptığı iş anlaşması bedelinin 1,25 milyar TL olduğunu belirtti. BOBET’ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“IC İÇTAŞ İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Sarıyer Kilyos Karayolu Tünel projesi için hazır beton üretim,tedarik ve nakliye sözleşmesi imzalanmıştır.

Proje kapsamında yaklaşık 1.250.000.000.TL( Bir milyar ikiyüzelli milyon Türk Lirası) tutarında(Proje kapsamında tutar değişkenlik gösterebilir) hazır beton üretim, tedarik ve nakliye işi olacaktır.

Proje kapsamında hazır beton üretimi için Uskumruköy Mahallesi N29 Sarıyer /İstanbul adresinde Uskumruköy-2 mobil hazır beton tesisi kurulmasına karar verilmiştir.”

HİSSE TAVANA YÜRÜDÜ!

Boğaziçi Beton’dan gelen iş anlaşması sonrası Borsa İstanbul’da hisseler de yükselişe geçti. 13 Ekim Cuma gününü 40,04 TL’den kapatan BOBET hisseleri, tavan fiyata yükseldi. BOBET hisseleri, 44,04 TL’yi gördü.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme