1,38 TL'den 133 TL'ye yükselen hisse %9541 kazandırdı!

Son zamanlarda Yakın İzleme Pazarı ve Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda yer alan hisselerdeki sert…

1,38 TL'den 133 TL'ye yükselen hisse %9541 kazandırdı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanlarda Yakın İzleme Pazarı ve Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda yer alan hisselerdeki sert yükseliş sürüyor. Eminiş Ambalaj hisseleri de 1,38 TL’den 133 TL’ye yükselmesi ile dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Borsa İstanbul Yakın İzleme Pazarı’nda yer alan Eminiş Ambalaj (EMNIS), sert yükselişi ile dikkat çeken hisselerden biri. Şirketin hisseleri, son zamanlarda yatırımcılarına çok ciddi primler sağladı. Yatırımcılar arasında konuşulan hisselerden de biri olan EMNIS, son 5 yılda, 1,38 TL’den 133 TL’ye yükseldi.

Bilindiği üzere Yakın İzleme Pazarı ve Piyasa Öncesi İşlem Platformu hakkında, Borsa İstanbul’dan bir açıklama gelmişti. Bu açıklama sonrasında bu pazarlarda yer alan hisseler, sert yükselişleri ile adından söz ettirmişti.

EMNIS EN ÇOK YÜKSELENLER ARASINDA YER ALIYOR!

Gelen açıklama sonrasında yükseliş performansını sürdüren EMNIS hisseleri, son 6 ayda %340 dolaylarında yükseliş kaydetti. EMNIS yatırımcıları, son 5 yılda ise %9541’in üzerinde kazanç sağladı.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme