Sermaye artırımı sonrası CANTE'den açıklama!

Çan 2 Termik A.Ş., geçtiğimiz haftalarda Sermaye Piyasası Kurulu'ndan tahsisli sermaye artırımı için…

Sermaye artırımı sonrası CANTE'den açıklama!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çan 2 Termik A.Ş., geçtiğimiz haftalarda Sermaye Piyasası Kurulu’ndan tahsisli sermaye artırımı için onay almıştı. Sermaye artırımının gerçekleşmesi sonrası şirketten açıklama geldi. İşte detaylar!

Çan2 Termik A.Ş., şirket içi finansal güçlendirme adımları kapsamında gerçekleştirdiği tahsisli sermaye artırımı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı.

Şirketin ihraç ettiği toplam 138.116.902 TL nominal değerli paylar, pay başına 21,76 TL fiyattan Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş.‘ye tahsisli olarak satıldı. Bu anlaşma, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Alıcı ve Satıcı Üye) aracılığıyla Borsa İstanbul toptan alış satış işlemleri kapsamında 09/11/2023 tarihinde tamamlandı.

Söz konusu sermaye artırımının, Çan2 Termik A.Ş.‘nin stratejik hedefleri doğrultusunda şirketin mali yapısını güçlendirmek, operasyonel kapasitesini artırmak ve sektöre olan katkısını daha da güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Bu finansal hamle, şirketin gelecekteki büyüme planlarına destek sağlama ve rekabet avantajı elde etme hedefine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme