15-19 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!

Ramazan Bayramı'nın bitmesinin ardından gözler Borsa İstanbul'da çevrildi. Özellikle halka arz takvimi de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 15-19 Nisan 2024 haftası halka arz takviminde ne var? Bu hafta halka arz var mı? İşte detaylar!

15-19 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'a Ramazan Bayramı tatili ile ara verilmişti. 8 Nisan'da tam gün, 9 Nisan'da ise yarım gün seans gerçekleştirildi. Borsa İstanbul endeksi, gerçekleştirilen son seansı hafif yükselişle kapattı. Tatilin sona ermesinin ardından, yatırımcılar gözünü 15-19 Nisan haftasına çevirdi. Borsada nasıl bir seyir olacağının yanı sıra halka arz takvimi de en çok merak edilen konular arasında yer aldı. İşte 15-19 Nisan haftasının halka arz takvimi!

15-19 NİSAN HALKA ARZ TAKVİMİ!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 4 Nisan 2024 tarihinde bir şirkete halka arz onayı vermişti. Halka arz onayı alan şirket ise Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı oldu. Şirket, 17-18-19 Nisan tarihlerinde halka arz edilecek. Dolayısı ile 15-19 Nisan haftasında 1 şirketin halka arzı söz konusu.

RÖNESANS GYO HALKA ARZ DETAYLARI!

Rönesans GYO'nun halka arz detayları da belli oldu. Şirket, toplam 33.357.450 lotu halka arzda satışa sunacak. Borsa kodu RGYAS olan şirketin halka arz fiyatı ise 135 TL şeklinde açıklandı. Rönesans GYO bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olacak. Payların 36.685.960 adedi (%80) yurt içi bireysel yatırımcılar için tahsis edildi. Rönesans GYO'nun Katılım Endeksi kriterlerini karşılamadığını da belirtelim. Halka arz büyüklüğü 4,5 milyar TL olan Rönesans GYO'nun halka açıklık oranı ise %10,08 olacak.

Rönesans GYO ve diğer tüm halka arzları, anlık bildirimlerle mobil uygulamalarımızdan takip edin!

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme