15 gün taban olarak yüzde 79 düşen hisse, 5 gündür tavan fiyatta!

Borsa İstanbul'da önde gelen şirketlerden biri olan Beşiktaş (BJKAS) hisseleri, peş peşe 15 seans taban olmuştu. Hissede rüzgâr son 5 seansta ise tersine döndü. BJKAS payları, bu kez peş peşe 5 seanstır tavan oluyor.

15 gün taban olarak yüzde 79 düşen hisse, 5 gündür tavan fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören spor hisselerinden Beşiktaş (BJKAS), borsadaki sert düşüşü ile dikkatleri üzerine çekmişti. 15 seans gibi kısa bir sürede %79'un üzerinde değer kaybeden BJKAS payları, bu kez rüzgârı tersine çevirdi. 14 Mayıs seansının ardından yükselişe geçen Beşiktaş'ın hisseleri, son 5 seanstır tavan fiyattan işlem görüyor.

BJKAS HİSSELERİNDE NELER YAŞANDI?

Beşiktaş'ın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri, 19 Nisan 2024 tarihinde zirve fiyatını gördü. Hisse o tarihte, 89,75 TL'ye yükselmişti. BJKAS paylarınada işlem yapan bazı yatırımcılara, o tarihte Sermaye Piyasası Kurulu tarafından işlem yasağı getirildi. Gelen yasağın ardından ilk seansta BJKAS payları taban fiyata oturdu. Daha sonra da düşüş gösteren BJKAS, peş peşe 15 seans taban oldu.

HİSSE 5 SEANSTIR TAVAN FİYATTA!

Tarihi zirvelerinden sert düşüş gösteren BJKAS hisseleri, taban fiyatı son gördüğü tarih olan 14 Mayıs'ta seansı tavan fiyattan kapattı. Ardından görülen 4 seansta da tavan olan BJKAS, kısa zamanda tavan serisi yakaladı. 89,75 TL'den 18,49 TL'ye kadar düşen Beşiktaş'ın hisseleri, 20 Mayıs tarihli seansta 33 TL'nin üzerine çıktı.

15 gün taban olarak yüzde 79 düşen hisse, 5 gündür tavan fiyatta!

Fotoğraf: Tradingview


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme