2 büyük şirket için beklenen gün geldi!

Borsa İstanbul'un 2 büyük şirketinin yatırımcılarının merakla beklediği gün geldi. Tüpraş ve Aygaz'ın 2023 yılı finansal tabloları, 4 Mart 2024 Pazartesi günü açıklanacak.

2 büyük şirket için beklenen gün geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının büyük şirketlerinden Aygaz ve TÜPRAŞ için yatırımcılarının beklediği gün geldi. Her iki şirketin de 2023 yılının 12 aylık finansal tablosunu 4 Mart 2024 Pazartesi günü açıklaması bekleniyor. Açıklamalar, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacak. Şirketlerin, Borsa İstanbul'da seans kapanışının ardından mali tabloları yatırımcılarla paylaşması bekleniyor. Aygaz ve TÜPRAŞ'ın finansal tablo açıklamalarının ardından detayları web sitemizde bulabilirsiniz.

TÜPRAŞ EN SON DÖNEM FİNANSAL TABLO DETAYLARI!

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TUPRS), 2023 yılının 9 aylık finansal tablosunda 35,27 milyar TL net kâr duyurmuştu. Şirketin 2023/6 bilançosuna göre özkaynaklarında da yükseliş görülmüş ve TÜPRAŞ'ın özkaynakları 67,77 milyar TL'den 71,85 milyar TL'ye yükselmişti.

AYGAZ EN SON DÖNEM FİNANSAL TABLO DETAYLARI!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olan AYGAZ da 2023/9 finansal tablosunda 3,83 milyar TL net kâr duyurmuştu. Şirketin özkaynaklarında ise önceki döneme kıyasla yaklaşık %31 yükseliş görülmüş ve AYGAZ'ın en son dönem açıkladığı özkaynak, 11,92 milyar TL şeklinde olmuştu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme