2024'te bu hisselere dikkat!

Borsada bir yıl daha geride kaldı. 2024 yılına birkaç gün kala, aracı kurum ve yatırım şirketleri de yeni yılda yüksek temettü beklentisi olan hisseleri derledi. İş Yatırım'ın listesine giren 9 şirket de belli oldu.

2024'te bu hisselere dikkat!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da oldukça çalkantılı bir yıl geride kaldı. BIST 100 endeksine 2023 yılının ilk aylarında Kahramanmaraş depremleri ile sarsıldıktan sonra Mayıs ayında da genel seçim ile dip seviyelere gerilemişti. Daha sonra borsada başlayan ralli, Eylül ayına kadar devam etti. BIST 100 endeksi ve birçok hisse senedi yılın son çeyreğinde ise düşüş gösterdi.

2024 yılına sayılı günler kala, aracı kurumların yanı sıra yatırım şirketleri de yüksek temettü beklenen hisseleri derledi. İş Yatırım, resmi web sitesinden duyurduğu 9 hisseyi paylaştı. Yıllık bilanço tahminleri ile oluşan temettü hisseleri, aynı zamanda hisse başına üretilen kâr rasyoları ile de dikkat çekiyor.

İŞTE İŞ YATIRIM'IN PAYLAŞTIĞI YÜKSEK TEMETTÜ BEKLENTİSİ OLAN HİSSELER

İş Yatırım'ın listesine giren hisseler Doğuş Otomotiv (DOAS), Tüpraş (TUPRS), Türk Traktör (TTRAK), Vestel Beyaz Eşya (VESBE), Enerjisa Enerji (ENJSA), Ford Otomotiv (FROTO), TSKB (TSKB), Yapı ve Kredi Bankası (YKBNK) ve Akbank (AKBNK) oldu.

2024'te bu hisselere dikkat!

Bakmadan Geçme