Bank of America, TAB Gıda hisselerinde yüklü satış yaptı! 

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden TAB Gıda, 2023 yılını düşüşle kapattı. TAB Gıda hisselerinde Bank of America yüklü satış gerçekleştirdi. İşte detaylar! 

Bank of America, TAB Gıda hisselerinde yüklü satış yaptı! 
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tab Gıda, 26 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Şirket, halka arz fiyatının altında kadar geriledi. Borsa serüveni bir hayli tartışmalı geçen şirket, 130 TL halka arz fiyatı olması sebebiyle bazı yatırımcılar tarafından pahalı bulunmuştu. Halka arzda çifte rekor kıran şirket, daha sonra ise 200 TL bandının üzerine çıkmayı başarmıştı. 

Borsadaki genel düşüşe de ayak uyduran TAB Gıda hisseleri, son zamanlarda halka arz fiyatının altına kadar geriledi. 29 Aralık tarihli borsa seansını da düşüşle kapatan TABGD, bu yıla da düşerek veda etmiş oldu. TABGD tahtasında en fazla satış gerçekleştiren kurum ise 29 Aralık’ta Bank of America oldu. 

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ SATIŞ 

Tab Gıda hisseleri, 2023 yılının son seansında %2,41 düşüş kaydetti ve hisse yılı 117,20 TL’den kapattı. Satıcı tarafından elinden en çok hisse çıkaran kurum Bank of America oldu. BofA, ortalama 118,29 TL maliyetle 462.654 lot satışı gerçekleştirdi. En çok satış yapan diğer kurumlar ise 175.568 lot ile QNB, 29.102 lot ile de Yatırım Finansman oldu.

Bank of America, TAB Gıda hisselerinde yüklü satış yaptı! 

Bakmadan Geçme