22-26 Ocak 2024 HALKA ARZ Takvimi!

Son zamanlarda yeni halka arz hisselerin olmaması, yatırımcıların gözünü yeni haftaya çevirdi. 22-26 Ocak 2024 haftası halka arz takvimi haberimizde! Bu hafta halka arz var mı? Haftaya halka arz var mı? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz!

22-26 Ocak 2024 HALKA ARZ Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da 2024 yılının 3. haftası da geride kaldı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), geride kalan haftada da yeni halka arz onayı vermemişti. Bu gelişmelerin ardından merakla halka arz onayı bekleyen yatırımcılar, gözlerini adeta 22-26 Ocak haftasına çevirdi.

SPK BÜLTENİ YAYIMLANDI

Sermaye Piyasası Kurulu, 18 Ocak 2024 Perşembe akşamı haftalık SPK Bülteni yayımladı. Yayımlanan bu bültende 6 şirkete onay verildi. Loras Holding A.Ş. (Bedelli), Konfrut Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Bedelsiz), Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş. (Bedelsiz), Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş. (Bedelli), PC İletişim ve Medya Hizmetleri Sanayi A.Ş. (Bedelsiz), Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. (Bedelli) sermaye artırımı onayı alan şirketler oldu.

22-26 Ocak 2024 HALKA ARZ Takvimi!

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

SPK'nın yayımladığı son haftalık bültende yeni halka arz onayı çıkmadı. Dolayısı ile 22-26 Ocak 2024 haftasında da halka arz talep toplaması olmayacak. Halka arz onayı bekleyen şirketleri web sitemizde yer alan Onay Bekleyen Halka Arzlar kategorisinden inceleyebilirsiniz.

iOS ve Android mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirerek de anlık bildirimlerle halka arzları takip edebilirsiniz. Uygulama linkleri sayfanın sonunda yer almaktadır.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme