240.282.310 TL'lik sözleşmeyi imzaladı!

Borsa İstanbul'un önde gelen elekrtik şirketlerinden biri olan Girişim Elekrik (GESAN), yine yüksek bedelli bir sözleşmeye imza attı. Şirket sözleşme bedelinin 240.282.310 TL olduğunu duyurdu.

240.282.310 TL'lik sözleşmeyi imzaladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un dikkat çeken şirketlerinden Girişim Elektrik son zamanlarda yaptığı iş sözleşmelerine devam ediyor. Yakın zamanda birçok kez iş anlaşması duyuran şirket, 5 Şubat 2024 tarihinde de bir açıklamada bulundu. Söz konusu sözleşme hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılara duyuruda bulunan GESAN, sözleşme bedelinin 240.282.310 TL olduğunu belirtti.

GESAN'dan yapılan KAP açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

"Şirketimiz, KALYON YEKA RES 3 RÜZGAR ENERJİSİ YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ ile Türkiye'nin farklı yerlerindeki 4 projenin ‘154 KV Enerji İletim Hatları İşleri'' için anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli vergiler hariç 7.872.946 -USD'dir. (Yedi milyon sekiz yüz yetmiş iki bin dokuz yüz kırk altı, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli vergiler hariç 240.282.310, -TL'dir.) Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız. Saygılarımızla"


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme