29 Ocak - 2 Şubat 2024 Halka Arz Takvimi!

Son zamanlarda yeni halka arzların gelmemesi üzerine yatırımcılar yeni haftada halka arzları merak ediyor. 29 Ocak - 2 Şubat 2024 halka arz var mı? Bu hafta yeni halka arz olacak mı? sorularının yanıtları internette araştırılıyor. İşte detaylar!

29 Ocak - 2 Şubat 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Avrupakent GYO'nun ardından yeni halka arz onayı vermemişti. 2023 yılının son haftalarında yeni halka arz onayı gelmemesinin ardından gözler 2024 yılına çevrilmişti. Yılın ilk halka arzı hangi şirket olacak derken, 2024 yılının ilk 3 haftasında da SPK yeni halka arza onay vermedi.

Geçtiğimiz hafta 18 Ocak'ta yayımlanan SPK Bülteni'nde 6 şirkete sermaye artırımı onayı gelmişti. Yılın son haftasında yeni halka arz beklenirken SPK yine halka arz onaylamadı. SPK, 25 Ocak 2024 tarihinde de haftalık bülteni yayımladı. Yayımlanan bu bültende de 3 şirkete sermaye artırımı için onay verildi. Bu şirketler ise Trabzonspor, Aksu Enerji ve Bak Ambalaj oldu.

29 OCAK - 2 ŞUBAT 2024 HAFTASINDA HALKA ARZ VAR MI?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan 25 Ocak 2024 tarihli haftalık bültende yeni halka arz çıkmadı. Kurul'dan halka arza onay gelmediği için 2024 yılının ilk ayı halka arz olmaksızın kapanacak. Şubat ayının ilk haftasında halka arz talep toplama olup olmayacağı konusu ise SPK'nın yayımlayacağı yeni bültende belli olacak.

Halka arz onayı geldiğinde; süreci mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme