30 milyon dolarlık açıklama, hisseyi tavana götürdü!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan açıklama yaptı. 30 milyon dolarlık beklentisi olan anlaşma sonrası şirketin hisseleri tavana yükseldi. 

30 milyon dolarlık açıklama, hisseyi tavana götürdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Mega Metal (MEGMT), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklamada bulundu. Şirketin KAP açıklamasında iki müşterisi ile iş görüşmelerinin olumlu sonuçlandığı ve 30 milyon dolarlık ciro katkısı beklendiği belirtildi.

MEGA Metal'in açıklamasında, "Şirketimiz, yurt içi yerleşik iki müşterisi ile  2024 yılını kapsayacak şekilde yıllık bazda 3000 ton (1800+1200) sipariş alınma konusunda yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. Bu iki siparişin 2024 ciromuza toplamda 30 Milyon $ katkı yapması beklenmektedir. Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Şirketin yaptığı bu açıklama sonrasında hisse tavan fiyata yükseldi.

MEGMT HİSSELERİ TAVANA YÜKSELDİ

Mega Metal'in iş anlaşması açıklaması ile şirketin Borsa İstanbul'da işlem gören payları tavan fiyata yükseldi. MEGMT, 1 Şubat 2024 tarihli seansı 45,48 TL'den kapatmıştı. Şirketin açıklaması, saat 09.56'da geldi. Günün en düşük fiyatında 45,82 TL'yi gören MEGMT hisseleri, kısa süre içerisinde tavan fiyat olan 50 TL'ye yükseldi. Saat 12.20 itibariyle MEGMT hisselerinde tavan fiyat devam ediyor.

30 milyon dolarlık açıklama, hisseyi tavana götürdü!

Not: Gün içerisinde fiyatlar değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.