40 milyon dolarlık anlaşma, hisseyi tavana götürdü!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Sanica Isı, 40.000.000 dolar hacmine sahip distribütörlük…

40 milyon dolarlık anlaşma, hisseyi tavana götürdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerden Sanica Isı, 40.000.000 dolar hacmine sahip distribütörlük anlaşması açıkladı. Şirketin hisseleri tavana yükseldi.

5 Kasım Pazar günü, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklama yapan Sanica Isı (SNICA), Irak’ta bir firma ile distribütörlük anlaşması imzaladığını duyurmuştu. Biz de bu haberi, web sitemizde sizlerle paylaşmıştık. Şirketten gelen açıklama sonrasında SNICA hisseleri, Borsa İstanbul’da yükselişe geçti.

Bir süredir düşüş trendine girmiş olan SNICA, 3 Kasım Cuma gününü de 29,62 TL‘den kapatmıştı. Şirketten gelen açıklama sonrasında 6 Kasım Pazartesi günü yükselişe geçen SNICA, günü tavan fiyattan açtı. SNICA hisseleri, 32,60 TL’ye yükseldi.

SANICA ISI’DAN GELEN AÇIKLAMA

Sanica Isı’dan gelen KAP açıklaması ise şu şekilde:

“Şirketimiz ile Irak’ın en büyük boru dağıtıcı firmalarından olan Zanobia - Haroon Group firması arasında 40.000.000 ABD Doları hacminde ve 10 yıl süreli alt yapı - üst yapı boru distribütörlük anlaşması 03.11.2023 tarihinde imzalanmıştır.

Kamuoyu ve Pay Sahiplerinin bilgisine sunarız.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.