42 milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı! Hisse tavan!

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketi, rekor bedelli iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada iş anlaşmasının bedeli 42 milyon 55 bin dolar şeklinde duyuruldu. Hisse tavan fiyata yükseldi.

42 milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı! Hisse tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son yılların dikkat çeken halka arz şirketlerinden biri olan Smart Güneş Enerji, iş anlaşmaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket, 26 Aralık 2023 tarihli seans açılışı öncesinde de yine yatırımcıların dikkatini çeken bir iş anlaşması duyurdu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Smart Güneş'ten yapılan açıklamada, "Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Smart Güneş Enerji Ekipmanları Pazarlama A.Ş. ile yurtiçinde yerleşik olan kurumsal bir müşterisi arasında Güneş Enerji Santrali malzeme tedariği işine istinaden KDV hariç toplam 42.055.000 (kırk iki milyon elli beş bin) ABD Doları tutarında sözleşme imzalanmıştır." denildi.

HİSSE TAVAN FİYATA YÜKSELDİ

Smart Güneş'in Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı iş anlaşması sonrası hisse güne tavan fiyattan başladı. SMRTG hisseleri, 25 Aralık tarihli seansı 48,92 TL'den kapatmıştı. Gelen iş anlaşması sonrasında SMRTG günün tavan fiyatı olan 53,80 TL'den açılış yaptı ve saat 10.30 itibariyle tavan fiyattan işlem görmeye devam ediyor.

42 milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı! Hisse tavan!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme