4,9 milyon dolarlık iş anlaşması geldi! Hisse yükselişe geçti!

Borsa İstanbul'un dikkkat çeken şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden 4.900.000 dolar…

4,9 milyon dolarlık iş anlaşması geldi! Hisse yükselişe geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un dikkkat çeken şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden 4.900.000 dolar bedelli yeni iş anlaşması açıkladı.

Borsa İstanbul‘da işlem gören şirketlerden Panelsan Çatı Cephe Sistemleri (PNLSN), dikkat çeken iş anlaşmalarına devam ediyor. 7 Kasım tarihli KAP bildiriminde yeni sözleşme duyuran şirket, 4,9 milyon dolarlık iş anlaşması yapıldığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile Konya merkezli özel bir firma arasında, KDV dahil 4.900.000USD (dörtmilyondokuzyüzbin Amerikan Doları) tutarında sipariş sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

%466 KAZANDIRDI

Halka arz fiyatı 10,20 TL olan PNLSN, 18 Şubat 2022 tarihinde Borsa İstanbul‘da işleme görmeye başlamıştı. Şirket, o tarihten bu yana yatırımcılara %466‘nın üzerinde kâr sağladı. Tarihi zirve fiyatı 67,80 TL olan PNLSN, 6 Kasım Pazartesi günkü seansı 57,80 TL‘den kapattı.

Haber

HİSSE YÜKSELİŞTE!

6 Kasım Pazartesi gününü 57,80 TL fiyattan kapatan Panelsan hisseleri, 7 Kasım Salı günü seans açılışı öncesi gelen iş anlaşması haberinin ardından güne tavan fiyattan başladı. Daha sonra tavan fiyattan gelen satışın ardından devre kesen PNLSN’da yükseliş sürüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme