5 günde yüzde 46 düşen hisse bugün tavan oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören teknoloji şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET), son 5 seansta yüzde 46 düşmüştü. Hisse bugün tavan fiyata yükseldi.

5 günde yüzde 46 düşen hisse bugün tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un 2024 yılında en çok yükselen hisselerinden biri olan FONET, son 4 seansta taban fiyata düşmüştü. Yeni yılda yükseliş rekorları kıran hisse, 6 TL'li fiyatlardan 58 TL'li fiyatlara kadar yükseliş göstermişti.

FONET'teki yükseliş yatırımcıları hayretler içerisinde bırakırken, hisse 7, 8, 11 ve 12 Mart tarihli seanslarda taban fiyata gerilemişti. 13 Mart seansında da düşüş gösteren FONET, gün içerisinde alıcıların galip gelmesi ile tavan fiyata yükseldi.

ZİRVEDEN %46 DÜŞMÜŞTÜ!

FONET payları, 7 Mart 20241 tarihli seansta 58,60 TL'ye kadar yükselmişti. Hisse, daha sonra aynı gün içerisinde taban fiyata düştü. FONET, 13 Mart tarihinde ise 31,50 TL'ye kadar düştü ve tarihi zirvesi olan 58,60 TL'den %46 değer kaybetmiş oldu. FONET paylarının 31,50 TL'ye gerilemesi ile alıcılar hissede öne geçti. FONET, yeniden tavana yükselerek 38,50 TL'yi gördü.

5 günde yüzde 46 düşen hisse bugün tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme