80.400.000 TL'lik iş anlaşması ile hisse yükselişe geçti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Birleşim Mühendislik (BRLSM), bağlı ortaklığı ile katıldığı ihalenin sonucunu paylaştı. Şirket, 80.400.000 TL bedelli ihalenin kendi lehlerine sonuçlandığını açıkladı. Açıklama sonrası BRLSM hisseleri yükselişe geçti.

80.400.000 TL'lik iş anlaşması ile hisse yükselişe geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında 2023 yılının gözde şirketlerinden biri olan Birleşim Mühendislik, yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket, son zamanlarda yaptığı ihale ve iş anlaşması haberlerine bir yenisini daha ekledi. Birleşim Mühendislik, 29 Şubat 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden katıldığı bir ihalenin sonucunu paylaştı.

Şirketten yapılan KAP açıklamasında, "Şirketimizin ve bağlı ortaklığı  Erde Mühendislik A.Ş.'nin teklif vermiş olduğu  Dünya Göz Hastanesi projesi ihalesinin lehimize sonuçlandığı tarafımıza bildirilmiş olup;

ilgili proje kapsamında:

Birleşim Mühendislik A.Ş. Mekanik tesisat işleri için; 35.000.000 TL (KDV Hariç);

Erde Mühendislik A.Ş. Elektrik Tesisat İşleri için 32.000.000 TL (KDV Hariç) bedelle sözleşme imzalamıştır.

İlgili projenin toplam tutarı KDV dahil 80.400.000 TL'dir. İşin süresi ise 6 ay sürecek şekilde planlanmıştır. Yatırımcılarımızın ve Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

HİSSE YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Birleşim Mühendislik'ten gelen KAP açıklaması sonrasında, şirketin borsada işlem gören hisseleri de yükselişe geçti. 28 Şubat 2024 tarihli seansı 28,80 TL'den kapatan BRLSM, 29 Şubat saat 10.10 itibariyle %4'ün üzerinde yükselişle 30 TL dolaylarında işlem görüyor.

80.400.000 TL'lik iş anlaşması ile hisse yükselişe geçti!

Hissedeki yükseliş oranı ve fiyatlar, haber yayın saati ile geçerlidir. Gün içerisinde değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme