82.000.000 avroluk rekor sözleşme imzalandı!

Borsa İstanbul'un gözde şirketlerinden biri olan Aselsan Elektronik Sanayi (ASELS), 82.000.000 avro bedelli rekor sözleşmeye imza attı. İşte Aselsan'ın imzaladığı dev sözleşmenin detayları!

82.000.000 avroluk rekor sözleşme imzalandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye savunma sanayi sektörünün öncü firması Aselsan, Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzalanan sözleşmeyi açıkladı. Şirket, söz konusu sözleşmenin detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılarla paylaştı. Aselsan ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında imzalanan sözleşmenini 82.000.000 Avro bedelli olduğu belirtildi.

Aselsan'ın KAP açıklamasında, "ASELSAN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Yakın Hava Savunma Sistemleri tedarikine ilişkin 82.000.000,- Avro tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki teslimatlar 2024-2027 yılları arasında gerçekleştirilecektir. Bu açıklama Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan alınan izne istinaden yapılmıştır." denildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme