Borsanın dev şirketi yüzde 100 bedelsiz kararı aldı!

Türkiye demir-çelik sektörünün öncü firmalarından biri olan Ereğli Demir Çelik, bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. İşte Ereğli'den yapılan bedelsiz sermaye artırımı kararının detayları!

Borsanın dev şirketi yüzde 100 bedelsiz kararı aldı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören dev şirketlerden Ereğli Demir Çelik (EREGL), geçtiğimiz günlerde 2023 yılının 12 aylık finansal tablosunu açıklamıştı. Şirket, şimdi de bedelsiz sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararını yatırımcılarla paylaştı. Ereğli Demir Çelik'ten gelen bedelsiz sermaye artırımı kararının ayrıntıları haberimizde!

EREĞLİ BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI DETAYLARI!

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bedelsiz sermaye artırımı detaylarını paylaşan Ereğli'nin, oranı %100 olarak belirlediği görüldü. Kayıtlı sermaye tavanı 7.000.000.000 TL olan Ereğli, 3.500.000.000 TL olan sermayesini, %100 bedelsiz sermaye artırımı ile 7.000.000.000 TL'ye çıkarma kararı aldı. Şirket, bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay bekleyecek.

Borsanın dev şirketi yüzde 100 bedelsiz kararı aldı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme