A1 Capital halka arz sonuçları! A1CAP kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

1 Haziran tarihinde halka arz onayı alan şirketlerden A1 Capital'in talep toplama işlemleri…

A1 Capital halka arz sonuçları! A1CAP kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Haziran tarihinde halka arz onayı alan şirketlerden A1 Capital’in talep toplama işlemleri tamamlandı. Peki, A1 Capital halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek? A1CAP kaç lot verdi?

1 Haziran tarihinde SPK’dan halka arz onayı alan A1 Capital’de talep toplama işlemleri tamamlandı. Şirketin halka arzında toplam 35 milyon nominal değerli pay halka arza konu edildi. Hisse fiyatı 25 TL olan A1 Capital’in hisse kodu ise A1CAP şeklinde duyurulmuştu.

Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yönteminin uygulanacağı halka arzda, yatırımcılar halka arz sonuçlarını araştırmaya başladı.

A1 CAPİTAL HALKA ARZ SONUÇLARI

Şirketin halka arz sonuçlarının 12 ya da 13 Haziran tarihinde açıklanması bekleniyor. Halka arz sonuçları açıklandığında sayfanın en altında linkleri bulunan Android ve iOS mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir. Uygulamayı indirmeyi unutmayın.

A1CAP KAÇ LOT DÜŞTÜ?

Şirketin halka arzına katılan yatırımcılara lot dağılımının 12 Haziran’da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Sayı netleştiğinde mobil uygulamamızdan anlık bildirim gönderilecektir.

A1CAP BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAR?

A1 Capital’in halka arz edilen paylarının Borsa İstanbul’da işleme başlama tarihi de halka arz sonuçlarının ardından kesinlik kazanacak. Bu detayı da kaçırmamak için uygulamayı indirmeyi unutmayın.


Bakmadan Geçme