A1 Capital ve BofA 2 milyon lot aldı! Hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Mega Polietilen (MEGAP), geçtiğimiz günlerde 2023 yılının 12 aylık finansal tablosunu açıklamıştı. O açıklamanın ardından sert yükselen hisse, 2 Mayıs'ta da tavan oldu. A1 Capital ve Bank of America (BofA) üzerinden 2 milyon lot MEGAP hissesi alındı.

A1 Capital ve BofA 2 milyon lot aldı! Hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Mega Polietilen (MEGAP), 25 Nisan 2024 tarihinde 2023 yılının finansal verilerini açıkladı. Şirketin satışlarının, net dönem kârının ve özkaynaklarının yükseldiğini gören yatırımcılar, adeta MEGAP hisselerine hücum etti. O tarihin ardından sert yükselen MEGAP payları, 2 Mayıs 224 tarihli seansta da tavan fiyata yükseldi. Hissede A1 Capital ve Bank of America üzerinden yüklü miktarda lot alındığı görüldü.

2 KURUMDAN 2 MİLYON LOT ALIM!

MEGAP paylarında alıcıların lideri A1 Capital oldu. 2 Mayıs seansında kurum üzerinden 1,08 milyon lot alım gerçekleştirildi. Alıcılar tarafında ikinci kurum ise 1,05 milyon lot alımı ile Bank of America oldu. Listenin üçüncü sırasında ise 937 binin üzerinde lot alımı ile Deniz Yatırım yer aldı.

HİSSE TAVAN FİYATA YÜKSELDİ!

Mega Polietilen'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 30 Nisan seansını 6,91 TL'den kapatmıştı. Gelen yüklü alımlar, MEGAP hissesini tavan fiyata yükseltti. Son zamanlarda tavan serisini devam ettiren hisse, 7,6 TL'den işlem görüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme