Açıklama geldi, hisse tavan oldu!

Halka arz sonrası yükseliş rekorları kıran Forte Bilgi İletişim, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden ihale açıklamasında bulundu. Gelen açıklama sonrası FORTE hisseleri tavana yürüdü!

Açıklama geldi, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 Haziran'da halka arz edilen Forte Bilgi İletişim (FORTE) halka arz sonrası yükselişi ile adeta rekor kırmıştı. Şirket, sadece borsadaki yükselişi ile değil aynı zamanda yaptığı iş anlaşmaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. 

FORTE, 19 Ocak 2024 tarihinde de yine dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklamada, "Şirketimizin, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın Güvenlik Duvarı ve Network Ürünleri Bakım Destek İhalesinde en iyi fiyatı sunarak birinci olduğu ihale komisyonu tarafından tarafımıza bildirilmiş olup; karar yazısı şirketimize ulaşmıştır. İhale bedeli, KDV hariç 54.418.200,00 TL'dir. (EllidörtmilyondörtyüzonsekizbinikiyüzTürkLirası). Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur." ifadelerine yer verildi.

HİSSE TAVAN YÜRÜDÜ!

Forte'den gelen açıklama sonrasında Borsa İstanbul'da işlem gören payları da yükselişe geçti. FORTE, 18 Ocak 2024 tarihli seansı 68,30 TL'den kapatmıştı. Hisse, 19 Ocak 2024 saat 16.25 itibariyle tavan fiyat olan 75,10 TL'den işlem görüyor.

Açıklama geldi, hisse tavan oldu!

Gün içerisinde fiyatlar ve oranlar değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme