Agrotech (AGROT) katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu, 10 Kasım tarihinde Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (AGROT) halka…

Agrotech (AGROT) katılım endeksine uygun mu?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 10 Kasım tarihinde Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (AGROT) halka arzına onay verdi. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, AGROT katılım endeksi durumunu araştırıyor. Agrotech halka arz katılım endeksine uygun mu?

SPK’dan 10 Kasım tarihinde halka arz onayı alan 3 şirket oldu. Bu şirketlerden biri olan Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş., AGROT borsa kodu ile halka arz edilecek. AGROT halka arz fiyatı ise 5,21 TL olacak. Toplam 300.000.000 lotun halka arz edileceği şirketinm dağıtım yöntemi ise bireysele eşit olacak.

Yatırımcılar, AGROT halka arzına katılmadan önce şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığını araştırmaya başladı.

AGROTECH KATILIM ENDEKSİ’NE UYGUN MU?

Agrotech’in katılım endeksine uygun olup olmadığı, yatırımcılar tarafından oldukça merak edilen bir konu. Agrotech’in SPK onaylı izahnamesi yayımlandı. Agrotech Katılım Endeksi’ne UYGUN DEĞİL.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme