ALFAS paylarında 3 kurumdan yüklü satış!

Borsa İstanbul'da 22 Aralık Cuma günü düşüşle tamamlandı. Borsanın yeni şirketlerinden Alfa Solar Enerji de günü taban fiyattan kapattı. ALFAS paylarında 3 kurumdan yüklü satış geldi. İşte detaylar!

ALFAS paylarında 3 kurumdan yüklü satış!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da dalgalı seyir devam ederken, 22 Aralık Cuma günü endeks %2,5'in üzerinde düşüşle kapandı. Endeksteki düşüşe birçok hisse senedi de ayak uydururken, Alfa Solar Enerji (ALFAS) hisseleri de bu hisse senetlerinden biri oldu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

ALFAS paylarında satıcı tarafta ise 3 kurum öne çıktı. 22 Aralık Cuma tarihli seansta, Deniz en çok satıcılı olan kurum olarak başı çekti. Deniz Yatırım'dan toplam 1.004.055 lot satış geldi. Satışların ortalama maliyeti ise 90,70 TL olarak kayıtlara geçti. Deniz'in ardından satıcılı konumda ikinci sırada ise Bank of America yer aldı.

Satıcılı listede ikinci sırada olan BofA, 89,39 TL maliyetle toplam 584.842 lot satışı gerçekleştirdi. ALFAS tahtasında satış gerçekleştiren bir diğer kurum ise HSBC oldu. HSBC'den 88,74 TL maliyetle toplam 570.111 lot satışı gerçekleştirildi.

ALFAS paylarında alıcı konumda ise en çok pay alan kurum İş Yatırım oldu. İŞ Yatırım'dan, 90,34 TL maliyetle 610.561 lot alım yaptı. ALFAS hissesi, 22 Aralık Cuma gününü 86,95 TL taban fiyattan kapatmıştı.

ALFAS paylarında 3 kurumdan yüklü satış!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme