Haftanın en çok kazandıran hisseleri!

Borsa İstanbul'da düşüş sürerken, geçtiğimiz haftanın en çok kazandıran hisseleri de belli oldu. BİST TÜM endeksinde, en çok kazandıran 5 hisseyi listeledik.

Haftanın en çok kazandıran hisseleri!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul, geçtiğimiz haftayı satıcılı tamamladı. Önceki haftayı 7.994 puandan kapatan BİST 100 endeksi, geçtiğimiz 18-22 Aralık haftasını ise yaklaşık %5,5 düşüşle 7.557 puandan kapattı. BİST 100 endeksi düşerken bazı hisseler ise yükselişine devam etti. 18-22 Aralık haftasında en fazla yükseliş göstererek yatırımcılara para kazandıran hisseleri sizler için listeledik.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

BAYRAK TABAN SANAYİ

18-22 Aralık haftasında Borsa İstanbul'da en fazla yükseliş gösteren hisse, Bayrak Taban Sanayi (BAYRK) hisseleri oldu. Hisse, son 1 haftada %56,05 yükselerek yatırımcılara en fazla para kazandıran hisse oldu. BAYRK hissesi, 22 Aralık tarihli seansı 12,89 TL'den kapattı.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank hisseleri, 18-22 Aralık haftasında en çok yükselen ikinci hisse oldu. QNBFB hisseleri, geçen hafta %40,58 yükseldi. Hisse, geçen hafta yatıırmcılara en çok para kazandıran hisselerden biri oldu. QNBFB hissesi, 22 Aralık tarihli borsa seansını 300 TL'den kapattı. 

KATILIMEVİM TASARRUF FİNANSMAN

Borsa İstanbul'un 2023 halka arz şirketlerinden biri olan Katılımevim (KTLEV), geçen haftanın en çok yükselen 3. hisse senedi oldu. Şirketin hisseleri, 22 Aralık tarihli seansı 72,20 TL'den kapatarak yatıırmcılara geçen haftanın para kazandıran hisselerinden biri oldu.

ENSARİ DERİ

Ensari Deri (ENSRI) hisseleri de 18-22 aralık haftasında yükselişi ile dikkat çekti. ENSRI hisseleri, yükselen hisseler listesinin 4. sırasında yer buldu. Hisse, 22 Aralık tarihli seansı 36 TL'den kapattı.

RAY SİGORTA

Ray Sigorta (RAYSG) hisseleri de geçen haftanın yükselen hisselerinde 5. sırada yer buldu. Hisse, endeksin düşüşüne aldırmayarak bir haftada %17,38 yükseliş gösterdi. RAYSG hisseleri, 22 Aralık tarihli seansı 224,20 TL'den kapattı.

Haftanın en çok kazandıran hisseleri!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme