Artemis Halı dağıtılan lot sayısı belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Artemis Halı talep toplama işlemlerini bugün tamamlamıştı. Şirketin hisselerinde lot dağılımı belli oldu. ARTMS kaç lot verdi? sorusu yanıt buldu.

Artemis Halı dağıtılan lot sayısı belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 22 Şubat 2024 tarihinde Artemis Halı'nın halka arzına onay vermişti. Şirket, toplam 20.000.000 lotu halka arz için satışa sundu. Artemis halka arzında 27-28 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleştirildi. Halka arz fiyatı 25,35 TL olan Artemis Halı'da talep toplama işlemleri 28 Şubat saat 13.00'te sona erdi. Tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olan Artemis Halı'da lot dağılımı da gerçekleştirildi.

ARTEMİS HALI KAÇ LOT VERDİ?

Artemis Halı halka arzına katılan bireysel yatırımcılara 9-10'ar lot dağıtıldı. Bu durumda şirketin halka arz sonuçları resmi olarak açıklanmasa da halk arza ortalama 2 milyon yatırımcıdan talep geldiği tahmin ediliyor.

ARTEMİS BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Artemis Halı'nın halka arz edilen paylarının, 4-5 Mart tarihlerinden birinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor. ARTMS borsa işlem tarihi belli olduğunda mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
kaç lot ? nerede haber yapan arkadaş !!!! 03 Mart 2024 04:50

kaç lot??

Bakmadan Geçme