BofA yüklü alım yaptı, hisse tavan oldu! Yüzde 290 yükseliş!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Birikim Varlık Yönetim'in hisseleri tavan oldu. Bank of America (BofA), BRKVY hisselerinde yüklü alım yaptı.

BofA yüklü alım yaptı, hisse tavan oldu! Yüzde 290 yükseliş!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Birikim Varlık Yönetim (BRKVY), son zamanlardaki yükselişi ile dikkat çekiyor. Özellikle 2024 yılında gösterdiği primle yatırımcılarına kazandıran şirketlerden biri olan Birikim Varlık Yönetim, 28 Şubat seansı dahil, yeni yılda şimdiye dek yaklaşık %290 yükseliş kaydetti. Şirketin hisseleri yine tavan fiyatı görürken, Bank of America'nın BRKVY paylarında yüklü alım yaptığı görüldü.

YENİ YILDA %290 YÜKSELDİ!

BRKVY hisseleri, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 46,54 TL'den kapatmıştı. Yeni yıla yükselişle giren hisse, yaklaşık 2 ayda çok yüksek oranda getiri sağladı. Hisse, 28 Şubat 2024 tarihli seansta da tavan fiyat olan 181,50 TL'yi gördü. Hisse, 29 Aralık - 28 Şubat tarihleri arasında %290'a yakın yükseliş kaydetmiş oldu.

BofA yüklü alım yaptı, hisse tavan oldu! Yüzde 290 yükseliş!

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ ALIM!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America üzerinden, 28 Şubat tarihinde yüklü miktarda BRKVY hissesi alındığı görüldü. Kurum üzerinden, 48.691 lot BRKVY alındı. Alıcı tarafındaki diğer aracı kurumlar ise 7.894 lot ile Gedik, 5.407 lot ile Halk, 1.694 lot ile OYAK ve diğerlei oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme