ASTOR, yatırımcısını mutlu etmeye devam ediyor!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Astor Enerji, borsadaki hisse yükselişinin yanı sıra aldığı…

ASTOR, yatırımcısını mutlu etmeye devam ediyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Astor Enerji, borsadaki hisse yükselişinin yanı sıra aldığı işlerle de adından söz ettiriyor. Şirket Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni iş anlaşması duyurdu!

Borsa İstanbul pay piyasası şirketlerinden Astor Enerji (ASTOR) halka arz edildiği günden bu yana yatırımcılarının cebini adeta doldurdu. Şirket, hisseleri 12,50 TL’den halka arz edilmiş ve 18 Ocak 2023 tarihinde de Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Kısa zamanda muhteşem bir yükseliş performansı gösteren ASTOR hisseleri, 80 TL’nin üzerine çıktı.

İŞ ANLAŞMALARI DEVAM EDİYOR

Astor’da hisse yükselişlerinin yanı sıra yeni iş anlaşmaları da devam ediyor. Şirket, 10 Temmuz tarihinde yaptığı KAP duyurusunda, 3 Adet Güç Transformatörü satış sözleşmesi imzalandığını açıkladı. ASTOR‘dan yapılan açıklamada, iş anlaşması bedelinin ise 1,74 milyon avro olduğu duyuruldu.

Haber

Şirketten yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Şirketimiz,

Sırbistan’ da yerleşik özel bir firma ile 10.07.2023 tarihinde 1.740.000.- EUR (Birmilyonyediyüzkırkbin Avro, 49.395.294.- TürkLirası TCMB Satış Kuru alınmıştır.) tutarında, 3 Adet Güç Transformatörü satış sözleşmesi imzalamıştır. Bu sözleşme ile İhracat yapılan ülkeler arasına Sırbistan’ı da katmıştır.

Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılata oranı % 0,66’ dır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla”


Share


Benzer Haberler

Bakmadan Geçme