Avrupakent GYO halka arz sonuçları! AVPGY kaç lot verdi?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 7 Aralık tarihinde Avrupakent GYO (AVPGY) halka arzına onay vermişti. Avrupakent GYO halka arz kaç lot düştü, borsada ne zaman işlem görecek? AVPGY halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Avrupakent GYO halka arz sonuçları! AVPGY kaç lot verdi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPK'dan halka arz onayı alan son şirketlerden Avrupakent GYO yatırımcıların merakla takip ettiği şirketlerden biri oldu. 7 Aralık tarihli SPK Bülteni'nde halka arz onayı alan şirket, 13-14-15 Aralık tarihlerinde ise talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Avrupakent GYO, toplam 100.000.000 lotu, hisse başı 55,08 TL halka arz fiyatı ile satışa sundu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Lotların büyük bölümünü ise bireysel yatırımcılara tahsis eden Avrupakent GYO bu yatırımcı grubuna 78.500.000 lotu ayırdı. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulayan şirketin, halka arz sonrası borsada fiili dolaşımı ise %25 olacak.

EN BÜYÜK İKİNCİ HALKA ARZ OLDU!

Avrupakent GYO, toplam 5,5 milyar TL halka arz büyüklüğü ile TL bazlı en büyük ikinci halka arz oldu. Daha önce ise geçtiğimiz aylarda halka arz edilen TAB Gıda, TL bazlı en büyük halka arz olarak tarihe geçmişti. Tab Gıda'nın halka arz büyüklüğü ise 6,82 milyar TL şeklinde gerçekleşmişti.

AVRUPAKENT GYO (AVPGY) HALKA ARZ SONUÇLARI

Avrupakent GYO halka arz sonuçları! AVPGY kaç lot verdi?

Halka Arz iOS Uygulama Linki

Halka Arz Android Uygulama Linki

AVRUPAKENT GYO (AVPGY) BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Avrupakent GYO'nun halka arz edilen paylarının, AVPGY borsa kodu ile 20 ya da 21 Aralık tarihinde Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işleme başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme