Bahadır Kimya halka arz edilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'na halka arz başvurusunda bulunan Bahadır Kimya'nın halka arz detayları belli oldu. Bahadır Kimya halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bahadır Kimya halka arz edilecek!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kimya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Bahadır Kimya, halka arz ediliyor. Şirketin halka arzına ilişkin taslak izahname yayımlanarak Sermaye Piyasası Kurulu'na gönderildi. Bahadır Kimya'nın halka arz ayrıntıları da belli oldu.

Bahadır Kimya halka arz edilecek!

Fotoğraf: Bahadır Kimya

BAHADIR KİMYA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Tera Yatırım liderliğinde halka arz edilecek olan Bahadır Kimya'nın, 2024 yılı ikinci yarısında halka arzı tamamlaması bekleniyor. Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay bekliyor.

BAHADIR KİMYA KAÇ LOT VERİR?

Bahadır Kimya'nın halka arzında toplam 16.000.000 lot satışa sunulacak. Şirket, 10.000.000 lot sermaye artırımı, 6.000.000 lot da ortak satışı şeklinde halka arz edecek. Bahadır Kimya'nın halka arzında tamamen eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.

FON KULLANIM YERLERİ BELLİ OLDU!

Şirketin taslak izahnamesinde fon kullanım yerleri de belli oldu. Bahadır Kimya, halka arzda sermaye artırımı yolu ile elde edilecek olan gelirin %70-80'lik kısmını hammadde tedarikinde, %20-30'luk kısmını da işletme sermayesinde kullanmayı planlıyor.

BAHADIR KİMYA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Bahadır Kimya'nın katılım endeksi durumu, SPK onaylı izahnamenin yayımlanmasının ardından kesinlik kazanacak. Şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz netleşmedi.

HALKA ARZIN DİĞER AYRINTILARI!

Bahadır Kimya'nın halka arz sonrası 30 günlük fiyat istikrarı planlaması var. Şirket, 1 yıl boyunca bedelli ya da bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirmeceyek. Öte yandan şirket ve ortaklar 1 yıl boyunca yeni pay satışı da yapılmayacağını taahhüt ediyor.

Kaynak: Tera Yatırım (Bahadır Kimya Taslak İzahname)


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. 

Bakmadan Geçme