Bank of America 5 milyondan fazla lot aldı, hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un öncü şirketlerinden SASA Polyester bugün tavan fiyata yükseldi. Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Bank of America üzerinden 5,2 milyonun üzerinde SASA hissesi alındı. İşte SASA'da alıcı ve satıcıların son durumu!

Bank of America 5 milyondan fazla lot aldı, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsanın en popüler şirketlerinden biri olan SASA Polyester, 27 Mart 2024 tarihli seans kapanışının ardından bedelsiz sermaye artırımı kararı açıklamıştı. SASA, %700 oranında açıkladığı bedelsizin ardından yine yatırımcılar arasında en çok konuşulan şirketler arasına girdi.

Şirketin popülaritesi, 28 Mart tarihli seansta tavan olması ile de devam etti. Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America üzerinden 5,2 milyon lotun üzerinde SASA hissesi alındı. SASA önceki seansı 39,10 TL'den kapatmıştı ve 28 Mart tarihinde 43 TL'ye yükseldi.

Bank of America 5 milyondan fazla lot aldı, hisse tavan oldu!

BOFA'DAN 5,2 MİLYON LOT ALIM!

Bank of America üzerinden saat 17.00 itibariyle 5.270.619 lot SASA hissesi alındı. Alıcılar tarafında diğer aracı kurumlar ise 2,64 milyon lot ile A1 Capital, 1,46 milyon Lot ile Şeker, 566 bin lot ile İnfo Yatırım, 523 bin lot ile Oyak Yatırım ve 1,3 milyonun üzerinde lot ile de diğer kurumların toplamı yer aldı.

SASA'DA SATICILAR

İş Yatırım üzerinden saat 17.00 itibariyle gün boyunca 2,72 milyonun üzerinde SASA satıldı. Satıcılar tarafında diğer aracı kurumlar ise 2,27 milyon lot ile Yapıkredi, 1,18 milyon lot ile Deniz, 1,03 milyon lot ile Vakıf, 750 bin lot ile Turkish ve 3,8 milyonun üzerinde lot ile de diğer kurumların toplamı yer aldı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme