Hissedarlarına para dağıtacak! Tarih belli oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Jantsa Jant Sanayi (JANTS), yüzde 693,24 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Kâr payı dağıtımı konusun da açıklamada bulunan şirket, pay başına net 2,52 TL temettü dağıtılacağını duyurdu.

Hissedarlarına para dağıtacak! Tarih belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının önde gelen şirketlerinden Jantsa Jant Sanayi (JANTS), geçtiğimiz günlerde rekor oranda bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Bilançosunu açıkladıktan sonra bedelsiz kararı alan şirketin hisseleri, gelen karar sonrasında sert yükseliş göstermişti.

Jantsa Jant Sanayi, bu kez de kâr payı dağıtma kararı aldı. Şirket, temettü dağıtım kararının detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yatırımcılarla paylaştı. Bu göre Jantsa, pay başına brüt 2,80 TL ve %10 stopaj kesintisi sonrası net ise 2,52 TL temettü dağıtacak.

JANTSA 2024 TEMETTÜ NE ZAMAN?

Şirketin KAP açıklamasında temettü dağıtım tarihi de belli oldu. Jantsa'nın 2024 yılındaki temettü dağıtımı 7 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Hissedarlarına para dağıtacak! Tarih belli oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme