Teknoloji şirketi dev ihaleyi açıkladı, hissesi yükselişe geçti!

Borsa İstanbul'da son ayların yükseliş rekorları kıran şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET), 55,98 milyon TL bedelli ihaleyi kazandığını açıkladı. Şirketten gelen açıklama sonrasında FONET payları borsada yükselişe geçti.

Teknoloji şirketi dev ihaleyi açıkladı, hissesi yükselişe geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının teknoloji şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri, dikkat çeken bir ihale açıklamasında bulundu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan FONET, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyi kazandıklarını ve ihale bedelinin 55.980.390 TL olduğunu belirtti.

FONET'in KAP açıklamasının tamamında ise "Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan "36 ay süreli Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi (SBYS) Hizmet Alımı" ihalesini Şirketimiz kazanmış ve yasal itiraz süreci tamamlanmıştır. İdare tarafından şirketimize ‘'Sözleşmeye Davet'' yazısı gönderilerek sözleşme imzalama aşamasına geçilmiştir. İhale bedeli 55.980.390,00 TL'dir." ifadeleri kullanıldı.

HİSSE YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Fonet Bilgi Teknolojileri'nden gelen bu açıklama, günlerdir düşüş gösteren hissesini de harekete geçirdi. 27 Mart tarihli seansı 20,90 TL'den kapatan FONET, gelen açıklama ile birlikte 22,50 TL'ye kadar yükselse de bir miktar düşüş gösterdi. FONET hisseleri saat 16.20 itibariyle 21,60 TL'nin üzerinde işlem görüyor.

Teknoloji şirketi dev ihaleyi açıkladı, hissesi yükselişe geçti!

Hisse fiyatı gün içerisinde değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme