Bank of America, bilgisayar şirketinin hissesini topladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Despec Bilgisayar, son zamanlardaki yükselişi ile dudak uçuklattı. Dünyanın önde gelen yatırım kurumlarından Bank of America üzerinden yüklü miktarda DESPC hissesi alındı. İşte detaylar!

Bank of America, bilgisayar şirketinin hissesini topladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da son zamanlarda inişli çıkışlı bir seyir görülürken, bazı hisseler de sert yükselişi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu hisselerden biri de son aylarda Despec Bilgisayar'ın hisseleri oldu. Yılbaşından bu yana %120'nin üzerinde yükselen DESPC payları, yatırımcılarını sevindirmeye 22 Mart 2024 Cuma günü de devam etti. DESPC, günü tavan fiyattan kapattı.

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BofA) üzerinden yüklü miktarda DESPC hissesi alındı. 22 Mart Cuma günü, alıcılarda lider olan BofA üzerinden, 205.211 lot DESPC alımı gerçekleştirildi. Alıcılarda BofA'ya en yakın kurum ise 59.838 lot ile İnfo oldu.

YILBAŞINDAN BU YANA %124 YÜKSELDİ!

Despec Bilgisayar'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, yılbaşından bu yana %124 yükseliş gösterdi. DESPC, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 28,50 TL'den kapatmıştı. Hisse, 22 Mart tarihinde tavan olarak 63,80 TL'ye yükseldi.

Bank of America, bilgisayar şirketinin hissesini topladı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme