Bank of America ne aldı, ne sattı?

Borsa İstanbul'da baskı devam ederken yabancı yatırımcıların aldığı ve sattığı hisseler de merak…

Bank of America ne aldı, ne sattı?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da baskı devam ederken yabancı yatırımcıların aldığı ve sattığı hisseler de merak ediliyor. Dünyanın en büyük aracı kurumlarından biri olan Bank of America Corporation (BofA), Borsa İstanbul’daki hareketleri ile dikkat çekiyor. İşte yabancı yatırımcıların en çok aldığı ve sattığı hisseler haberi!

Borsa İstanbul‘da seçim sonrası başlayan ralli devam ediyor. Endeksin yükselmesine öncülük eden sektörlerin başında enerji sektörü gelirken, yabancı yatırımcıların alım-satım işlemleri de etkili oldu. Ancak son zamanlarda Ortadoğu‘da yaşanan gerilim, Borsa İstanbul’u da olumsuz anlamda etkilemişti. Endeksteki hareket dalgalı bir şekilde devam ederken yabancı yatırımcılar da bu dalgalanmalara göre hareket etmeyi sürdürüyor.

Özellikle dünyanın en büyük aracı kurumlarından biri olan Bank of America‘nın alım-satım yaptığı hisseler, yerli yatırımcılar tarafından ilgi ve merakla takip ediliyor. Biz de sizler için bu listeyi derledik.

İşte BofA‘nın en çok alım-satım yaptığı hisseler listesi!

Bank of America’nın en çok aldığı 5 hisse

Bim (BIMAS): 106,47 milyon TL

Turkcell (TCELL): 81,88 milyon TL

Dmr Unlu Mamuller (DMRGD): 80,48 milyon TL

Adra GYO (ADGYO): 54,12 milyon TL

Tofaş (TOASO): 50,21 milyon TL

Bank of America’nın en çok sattığı 5 hisse

Ereğli Demir ve Çelik (EREGL): 146,22 milyon TL

Tüpraş (TUPRS): 139,76 milyon TL

Yeo Teknoloji (YEOTK): 116,20 milyon TL

Türk Hava Yolları (THYAO): 107,58 milyon TL

Koç Holding (KCHOL): 104,64 milyon TL


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Share


Benzer Haberler

Bakmadan Geçme