Bank of America, YEOTK hisselerinden yüklü alım yaptı!

Dünyanın önde gelen aracı kurumlarından Bank of America, Yeo Teknoloji'ye yatırım yaptı. Kurum, 11-15 Aralık haftasında yüklü miktarda YEOTK hissesi aldı.

Bank of America, YEOTK hisselerinden yüklü alım yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da dalgalı seyir sürerken, tarihi zirve fiyatlarından uzak olan Yeo Teknoloji de dalgalı seyriyle dikkat çeken hisselerden biri oldu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Borsanın ralli yaptığı süreçte 286 TL'yi gören YEOTK hisseleri, geçtiğimiz hafta 190 TL'li fiyatlara kadar gerilemişti. Bu düşüşü fırsat bilen dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinden Bank of America, yüklü miktarda YEOTK hissesi aldı.

Kurum, 11-15 Aralık haftasında ortalama 199,83 TL mailyetle tam 163.866 lot alım gerçekleştirdi. Bank of America'nın YEOTK hissesinde alım yaptığı toplam miktar ise 32.745.342 TL olarak dikkat çekti.

SATICI TARAFTA AK YATIRIM VAR!

Yeo Teknoloji hisselerinde satıcı tarafta ise 192,62 TL ortalama fiyat ile 93.591 lot satışı gerçekleştiren AK Yatırım oldu. Kurum, toplamda 18.027.498 TL değerinde satış gerçekleştirmiş oldu.

YEO TEKNOLOJİ HİSSE GRAFİĞİ

Bank of America, YEOTK hisselerinden yüklü alım yaptı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme